OBVESTILO !

Čebelarsko društvo Litija obvešča vse čebelarje, da se v letošnjem letu zdravila proti varoji     dobijo pri lokalnih veterinarjih. Za naše društvo jih bo dobavila veterinarska ambulanta Gaber. Naročila  zbiramo do 3.7.2018 na tel. 031 480 055 (Srečo Rozina) ter email naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Čebele z rumenimi obročki

Bili smo obveščeni, da je na območju Primskovega povečano stevilo čebel z rumenimi obročki. Čebelarje naprošamo, da pregledajo svoje čebele in v primeru opažanja rumenih obročkov zamenjajo matico.

Naj medi !

VABILO NA PREDAVANJE 23.3.2018

VABILO !

Čebelarsko društvo Litija vabi vse člane v petek 23.3.2018 ob 17. uri  v Ribiškem domu v Litiji predavanje čebelarja g. Pavla Zdešarja.

Vabilo na občni zbor

                                                                                                                                                                                                                                                                  

                                                     

VABILO!

 

 

Vabimo Vas na redni letni občni zbor ČD Litija, ki bo v nedeljo 22.01.2017 v prostorih Ribiškega doma Litija, s pričetkom ob 9:00 uri.

Naročanje zdravil proti varoji

OBVESTILO

Čebelarsko društvo Litija obvešča vse čebelarje, da se v letošnjem letu zdravila proti varoji dobijo pri lokalnih veterinarjih. Za naše društvo jih bo dobavila veterinarska ambulanta Gaber. Naročila  zbiramo do 10.7.2016 na tel. 031 480 055 ali 10.7.2016 v Ribiškem domu v Litiji od 17h do 20h.

Ponudba za sladkor

OBVESTILO

Čebelarsko društvo Litija obvešča člane, da je trenutno najugodnejši ponudnik sladkorja Agrolit. Trenutna cena sladkorja je 0,62 € za kilogram do razprodaje zalog. Sladkor je pakiran v 50 kg vrečah. Vsi zainteresirani naj se oglasijo v Agrolitu. 

Ukrepi pri prodaji čebeljih družin

Približuje se čas, ko bomo začeli čebelarji premikati čebelje družine. Te premikamo iz različnih  razlogov,  največ zaradi prodaje oz. nakupa  ter zaradi  prevoza čebel  na pašo.

Delno oblačno

9°C

Litija

Delno oblačno

Vlažnost: 37%

Veter: 6.44 km/h

Zemljevid čebelarjev

Zemljevid čebelarjev

Sponzorji

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information